Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση Μαΐου - Κουτί με ανάγλυφα χαρτιά και παλαίωση

Το χθεσινό δεν ήταν απλό μάθημα, ήταν μαραθώνιος όπως είπε και η Φωτείνη! Κατά τις 4.30 το απόγευμα μαζευτήκαμε στο Κορωπί, στο εργαστήρι του Paco Art Center, και με ρεκόρ συμμετοχών να σημειώσω. Φτιάξαμε το κουτί που μας έδειξε η Κυριακή στη Χειροτέχνικα και είδαμε μια υπέροχη παρουσίαση της Decofoam.

Για τη δημιουργία μας τι να πρωτοπώ, ρομαντικό κουτάκι, με παλαίωση, με ωραία στένσιλ και ανάγλυφα και ετικετούλα λουλουδάτη από ρητίνη, όλα τα είχε πια! Ακριβώς το στυλ που αρέσει στα κορίτσια μας δηλαδή!


 


















 

Όσο για την παρουσίαση της Decofoam, τι να σας πω... κατατοπιστικότατη και πολύ ενδιαφέρουσα. 
Είδαμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Decofoam για να φτιάξουμε εξαρχής δημιουργίες αλλά και πως να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε μικτές τεχνικές σε καμβά.












Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Φωτεινή και το Paco Art Center για τη φιλοξενία και το υπέροχο μάθημα που μας προσέφερε, με πληθώρα υλικών και πολύ λεπτομερή καθοδήγηση!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ανοικτά μαθήματα decoupage και πάλι κοντά μας!

Συνάντηση Απριλίου - Παλαίωση με λάδια

Το σημερινό μάθημα σας το είχα υποσχεθεί από καιρό! Όλες είχαμε προμηθευτεί μαχαιροπίρουνα από ριτίνη όταν η Φωτείνη μας είχε κάνει εκείνη την ωραία παρουσίαση και όλες θέλατε να τα φτιάξουμε. Ήρθε η ώρα λοιπόν, μαζέψαμε τα υλικά μας και για άλλη μια φορά βρεθήκαμε στη Βαβέλ. Βάψαμε με χρώματα κιμωλία, παλαιώσαμε με χρώματα λαδιού, και στο τέλος περάσαμε πατίνες. Τι άλλο κάναμε ενώ τα κάναμε όλα αυτά μάλλον το φαντάζεστε! Ομολογουμένως το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε, ούτε εμείς δεν περιμέναμε να βγει τόσο καλό!