Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φτιάχνουμε Κουμπαράδες!

Άλλη μια απολαυστική κυριακάτικη συνάντηση πέρασε στην ιστορία! Χαρήκαμε πολύ που σας είχαμε κοντά μας και ειδικά για τη συγκεκριμένη συνάντηση η οποία είχε ως σκοπό τη στήριξη της δράσης των Ελληνίδων bloggers. Η Σοφία μας, μας έδειξε ιδέες για να φτιάξουμε κουμπαράδες με γυψόγαζα επικεντρώνοντας σε δυο κυρίως σχέδια, καπέλα και βιβλία. 

Περιττό να σας περιγράψουμε τι χαμός έγινε στο εργαστήρι... παντού νερά, γύψος και χαρτιά... Αλλά ως συνήθως το καταευχαριστηθήκαμε!

Δείτε εδώ το βίντεο της συνάντησής μας.





Σχόλια

  1. Καλώς σας βρήκα και από δω κορίτσια, το σπιτάκι σας είναι πανέμορφο...
    Για το περιεχώμενο δεν το συζητάω, είναι τουλάχιστον υπέροχο... και παω αμέσως να σας βάλω και εγώ στη λίστα με τα ιστολόγια που παρακολουθώ να ενημερώνομαι για τις νέες αναρτήσεις σας..
    Φιλιά πολλά και καλές δημιουργίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κι από δω! Πολύ όμορφο το μπλοκ σας!!
    Ήδη σας έβαλα στη λίστα με τα ιστολόγια που παρακολουθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ανοικτά μαθήματα decoupage και πάλι κοντά μας!

Συνάντηση Απριλίου - Παλαίωση με λάδια

Το σημερινό μάθημα σας το είχα υποσχεθεί από καιρό! Όλες είχαμε προμηθευτεί μαχαιροπίρουνα από ριτίνη όταν η Φωτείνη μας είχε κάνει εκείνη την ωραία παρουσίαση και όλες θέλατε να τα φτιάξουμε. Ήρθε η ώρα λοιπόν, μαζέψαμε τα υλικά μας και για άλλη μια φορά βρεθήκαμε στη Βαβέλ. Βάψαμε με χρώματα κιμωλία, παλαιώσαμε με χρώματα λαδιού, και στο τέλος περάσαμε πατίνες. Τι άλλο κάναμε ενώ τα κάναμε όλα αυτά μάλλον το φαντάζεστε! Ομολογουμένως το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε, ούτε εμείς δεν περιμέναμε να βγει τόσο καλό!

Συνάντηση Μαΐου - Κουτί με ανάγλυφα χαρτιά και παλαίωση

Το χθεσινό δεν ήταν απλό μάθημα, ήταν μαραθώνιος όπως είπε και η Φωτείνη! Κατά τις 4.30 το απόγευμα μαζευτήκαμε στο Κορωπί, στο εργαστήρι του Paco Art Center, και με ρεκόρ συμμετοχών να σημειώσω. Φτιάξαμε το κουτί που μας έδειξε η Κυριακή στη Χειροτέχνικα και είδαμε μια υπέροχη παρουσίαση της Decofoam. Για τη δημιουργία μας τι να πρωτοπώ, ρομαντικό κουτάκι, με παλαίωση, με ωραία στένσιλ και ανάγλυφα και ετικετούλα λουλουδάτη από ρητίνη, όλα τα είχε πια! Ακριβώς το στυλ που αρέσει στα κορίτσια μας δηλαδή!     Όσο για την παρουσίαση της Decofoam, τι να σας πω... κατατοπιστικότατη και πολύ ενδιαφέρουσα.  Είδαμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Decofoam για να φτιάξουμε εξαρχής δημιουργίες αλλά και πως να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε μικτές τεχνικές σε καμβά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Φωτεινή και το Paco Art Center για τη φιλοξενία και το υπέροχο μάθημα που