Οι πιο δημοφιλείς δημιουργίες του "Βάλε Φαντασία!!!!"

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Το bazaar για το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα

΄Αλλη μία όμορφη προσπάθεια-εκδήλωση αγάπης τελείωσε και μάλιστα με επιτυχία!!!!.΄Οπως ήδη γνωρίζετε το Σάββατο 18/5/2013 η Σοφία επισκέφθηκε το μπαζάρ των κουμπαράδων για το Αντωνοπούλειο ΄Ιδρυμα. Παρακάτω μας περιγράφει την εμπειρία της.

Η ημέρα ήταν ηλιόλουστη, η οργάνωση άψογη, ο χώρος μεγάλος, άνετος και άρτια στημένοι οι κουμπαράδες. Μια μεγάλη αγκαλιά με περίμενε από την κα Αντωνοπούλου και τη πολύ γλυκειά Φωτεινή (Δικηγόρο,blogger και δημιουργό του blog http://craftmakesmyday.blogspot.gr/), που με γέμισε θετική ενεργεια με την υποδοχή και το υπέροχο χαμόγελό της. Πέρασα ευχάριστες ώρες συζητώντας για τα χομπύστικα μας με τη Φωτεινή και την πολύ πρόσχαρη Βιβή, που μ΄έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Φυσικά αγόρασα τον κουμπαρά κορμό που ήθελα να αποκτήσω, δημιουργία της Ρένας Χριστοδούλου και ειλικρινά το καταχάρηκα.
΄Εφυγα ΓΕΜΑΤΗ, χαρούμενη και υπερήφανη για όλες μας.
"Οι κουμπαράδες με μήνυμα" από το "Βάλε Φαντασία" ταξίδεψαν στην Πάτρα και απ΄ότι διαπίστωσα "ιδίοις όμασι" πωλήθηκαν σχεδόν όλοι, έδωσαν στο νέο τους ιδιοκτήτη το μήνυμα που μετέφεραν από την δημιουργό μας και πρόσφεραν στο Αντωνοπούλειο ένα αξιοπρεπές βοήθημα. Θέλοντας λοιπόν, να σας μεταφέρω την ατμόσφαιρα και τις εικόνες που έζησα,  έβγαλα αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από το χώρο, τα δρώμενα και τους πολύ γλυκούς και δοτικούς ανθρώπους που συνέβαλαν σε όλο αυτό.
Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη-φιλαράκια μας που με πολύ αγάπη, φροντίδα, προσφορά και αγάπη συνέβαλαν, δημιούργησαν, πρόσφεραν και συμμετείχαν σ΄αυτό το μπαζάρ αγάπης και σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας.
Το συμβολικό δώρο-βραβείο που μας δόθηκε από την κα Αντωνοπούλου για τη συμμετοχή μας, ανήκει σε όλες εσάς, που με την αγάπη σας βάλατε ένα λιθαράκι ζωής στο μεγάλο και επίπονο έργο, των δύο τόσο αξιόλογων ανθρώπων του ζεύγους Αντωνοπούλου , για τα παιδιά στο Αντωνοπούλειο Ιδρύμα στην Πάτρα.
Οι ευχές όλων μας καταγράφηκαν στο βιβλίο ευχών του Ιδρύματος.
Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε κοντά μας στη νέα μας προσπάθεια προσφοράς αγάπης που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.


3 σχόλια:

 1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ!!!
  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!
  ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ!!
  ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΕΙΣ!
  ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σοφία έκανες θαυμάσια περιγραφή !!! Είναι μεγάλη ικανοποίηση για όλες μας η συμμετοχή σ΄αυτή την ΄εκθεση , η στήριξη ενός καλού έργου και η γνωριμία με ανθρώπους που έχουνε τάξει τη ζωή τους στην προσφορά με ανιδιοτέλεια....
  Θα είμαστε παρούσες, πρώτα ο Θεός, και σε άλλες μελλοντικές προ(σ)κλήσεις !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΕΑΡΕΣΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Κ.Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ .
  ΠΑΝΑΓ. ΒΕΛΙΑΔΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή